понедельник, 1 мая 2023 г.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.


У нашій школі у кожному класі відбулися інформаційні хвилинки, де  згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, переглянули  документальний фільм про події на Майдані. Також учні стали учасниками дидактичної гри "Гідні вчинки". 

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від російської агресії. 

Слава Україні! Героям слава!




Комментариев нет:

Отправить комментарий